Vinterferie på fjellet er topp!

På Gjendesheim kan dere prøve hundekjøring !
På Gjendesheim kan dere prøve hundekjøring ! Foto: Kjersti Frackmann Strass

Vinterferien er like rundt hjørnet!  Nyt fridagene med hundekjøring på Gjendesheim eller lek med Turboteamet på Fondsbu, begge i Jotunheimen. 

Turboteamet kommer til Fondsbu Turisthytte:

Turboteamet kommer til Fondsbu i vinterferien! Bestill opphold på Fondsbu i fantastiske Jotunheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Aktivitetsledere fra Barnas Turlag inviterer gjester på Fondsbu til herlige utedager med aking og snølek, skilek og skiturer, kos rundt bålet og hyttekos inne med tegning og lesestund.

Turboteamet er på plass fra mandag 22. til fredag 26. februar, og da kan vi love at det blir masse lek og moro. 


Bo på Gjendesheim Turisthytte og opplev hundekjøring i eget spann:

På grunn av smittevernsituasjonen måtte vi dessverre avlyse DNT-turen Vinterferie med hundekjøring på Gjendesheim (6-12 år) som skulle gått 21. - 24. februar. Alle berørte har fått beskjed. 

Da er det flott å kunne fortelle at Gjendesheim arrangerer hundekjøring på Gjende i eget hundespann 23. februar. Her kjører to og to sammen, og barn under 15 år må ha voksenfølge. Meld dere på her: Hundekjøring på Gjende i vinterferien i etet hundespann.

Forøvrig er vinterprogrammet på Gjendesheim innholdsrikt og oppdateres fortløpende.  Se aktivitetskalenderen her: Vinterens høydepunkter på Gjendesheim.

Leie utstyr 

Dersom du vil prøve ut en ny aktivitet, så behøver du ikke gå til innkjøp av alt utstyr! På Gjendesheim kan du leie det meste, f.eks. Fjellski, randoneeski, truger, fatbike, sekk, fjellklær. Les mer om å leie utstyr på Gjendesheim.

Slik kommer du deg til Gjendesheim

Det er bilvei helt frem til Gjendesheim Turisthytte. Om vinteren følger du E6 til Sjoa, kjører opp vakre Heidal og helt frem til døra på Gjendesheim Turisthytte. Les mer her: Adkomst Gjendesheim

Bestille opphold og/eller aktiviteter

Både opphold og aktiviter forhåndsbestilles. Les mer og bestill her. 


For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre: Bli medlem i DNT

Nyheter: Turer i fjellet 2021!

For andre spennende turer og aktiviteter i 2021, se her Programmet oppdateres med flere turer og aktiviteter fremover, så følg med!

Foto: André Marton Pedersen
Foto: Leela Guenin
Foto: Dennis Nilsson
Foto: André Marton Pedersen
Foto: André Marton Pedersen
Foto: Anne Kari Venstad

Skrevet av Hanne Hide 17. desember 2020