Velkommen ut  søndag 3. februar 2019!

Alle er velkomne på Kom deg ut-dagen 3. februar2019.
Alle er velkomne på Kom deg ut-dagen 3. februar2019. Foto: Silje Thoen

Ta på varme klær søndag 3. februar - vi ønsker velkommen til utedag med spennende aktiviteter for hele familien!  Arrangementene er gratis, åpne for alle, ingen værforbehold. DNT Oslo og Omegn , de lokale turlagene og lokale barnas turlag har 19 arrangementer i Oslo og Akershus.

Familiedag - utedag

Kom deg ut-dagen søndag 3. februar 2019 er DNT-familiens store utedag. Her i DNT Oslo og Omegn har vi minst nitten arrangementer denne dagen - med Sognsvann og Furuset (Verdensparken i Gransdalen) som de to virkelig store. Men rundt i Akershus arrangerer de lokale turlagene og Barnas Turlag også flotte arrangementer.

Det fine med Kom deg ut-dagen er at alle arrangementene er gratis og åpne for alle

Dere trenger altså ikke være medlemmer i DNT for å bli med - her er alle velkomne! Og om været er litt kaldt og guffent, så er det bare å kle på varme klær (gjerne ull pluss vindtett) og gode sko. Bli med på lek i naturen, bålkos og morsomme konkurranser. Ta med barna, ungdommene, besteforeldre, tanter og onkler, venner og naboer - velkommen ut i naturen alle sammen!

Turbo-kosedyret i posten til barn under 12 år når...

...du tegner familiemedlemskap søndag 3. februar.  Dette er Kom deg ut-dagen og da er ALLE velkomne - om dere er medlemmer eller ei! Men gir dagen mersmak og du tegner familiemedlemskap før dagen er omme,  får barna under 12 år Turbo -kosedyret i posten. 

Alle barns venn: Turbo kosedyret.
Alle barns venn: Turbo kosedyret. Foto: Marius D. Sætre

Skrevet av Siri G. Bekkhus 31. januar 2019