JUBILEUMSUKA ER OVER: TAKK TIL ALLE SOM KOM OG TAKK TIL ALLE FRIVILLIGE

Barnehagebarna koste seg i Spikersuppa sammen med Turbo.
Barnehagebarna koste seg i Spikersuppa sammen med Turbo. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

En fantastisk jubileumsuke er over med mer enn 140 aktiviteter, og vi håper at alle dere som var innom i Spikersuppa, på Sørenga eller som var med på aktiviteter utenfor sentrum, får lyst til å bli med på nye DNT-aktiviteter. Og dere skal vite at det var våre helter - de frivillige - som gjorde uka mulig!

Jubileumsuka er over og mer enn 140 turer, aktiviteter, kurs og foredrag ble gjennomført. Alle disse aktivitetene  foregikk i Spikersuppa i Oslo sentrum, i og ved Friluftshuset på Sørenga og utenfor Oslo sentrum. Turene og kursene var fulltegnet, barn og ungdom koste seg i det strålende været med morsomme og spennende aktiviteter og de voksne snakket med hyttebestyrerne, hørte på friluftsforedrag, politikerdebatt, meldte seg på turer og tok seg en kaffekopp!

Takk til alle som har besøkt oss og deltatt på arrangementene - barn, ungdom og voksne. Vi håper riktig mange av dere har lyst til å bli med på DNT-aktiviteter igjen.

Takk til alle våre frivillige som gjorde jubileumsuka til en eneste stor fest - uten deres fantastiske innsats hadde det ikke blitt noen  jubileumsuke!

Velkommen til alle de nye frivillige som meldte sin interesserte for å gjøre en innsats og bruke av sin fritid i DNT Oslo og Omegn.

Velkommen til alle de 640 som meldte seg inn i løpet av jubileumsuka - velkommen med på flere turer, kurs og jubileumsaktiviteter i 2018!

Les om DNT Oslo og Omegn sine jubileumsarrangementer i resten av 2018.

Se bilder og video fra Jubileumsuka:

Chill out i hengekøya på Sørenega.
Chill out i hengekøya på Sørenega. Foto: Silje Thoen
Sykle sin egen smoothie.
Sykle sin egen smoothie. Foto: Hilde Barkenes
Testing av kajakk ut fra Friluftshuset.
Testing av kajakk ut fra Friluftshuset. Foto: Silje Thoen
Moro å bygge høyt tårn!
Moro å bygge høyt tårn! Foto: Hilde Barkenes

Se videoen fra Jubileumsuka:

Skrevet av Siri G. Bekkhus 21. juni 2018