Turboteamet til Sota Sæter i påsken (fra 4 år) - NYHET!

Fellestur

Fra dato
29. mars 2018 kl. 16:00
Til dato
1. april 2018
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Aktivitetsleder, Finse, Påske, Teamturbo
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Sota Sæter
Turområde
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turboteamet kommer til Sota Sæter denne påsken!  Det blir aktiviteter og moro for hele familien. Hvorfor ikke legge påskeferien til vakre Breheimen? Team Turbo ønsker Sota Sæters gjester velkommen til aktiviteter fra torsdag til søndag.

Om Sota Sæter

Sota Sæter har en av fjellheimens hyggeligste tun, og med bilvei helt fram er den det perfekte stedet for småbarnsfamilier i påsken. Området rundt hytta er variert og barnevennlig og gir mange muligheter. Bli med til Turbos BaseCamp, hvor det blir bålkos, slalomløype, hopping og snøhulegraving. På ettermiddagene har dere muligheten til å gå en ekstra tur i området, være på tunet, eller slappe av inne på hytta. 

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende sirkus for Barnas Turlag i skoleferiene (utenom sommerferien)! Turboteamet skal besøke ulike hytter og fjellområdet og tilbyr et bredt spekter av aktivitet og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som skileik, skiturer, snøhulegraving, aking, bålmat og annen moro i nærområdet rundt hytta.  For de voksne er det mulig å delta på aktivitetene sammen med barna, gå turer alene i området eller sammen med andre voksne. Barna må alltid ha med en voksen på aktivitetene. Aktivitetsledertilbudet er gratis for Sota Sæters overnattingsgjester. Påmelding til neste dags aktiviteter dagen før.

Turboteamets oppskrift for lek og moro denne påsken:

Torsdag

kl 16 - 17 Hobbyverksted

 - spikke, male, tegne/spill

kl 19 Eventyrstund

Fredag:

 Kl 10 -15 Turdag - Vi utforsker området rundt Sota Sæter

Lørdag:

Kl 10 - 13 Større aktivitet/lek ute, bålkos med lunsj og pinnebrød

Kl 18 (når hytta har servering): Samlet festmiddag

Søndag:

Kl 10 - 15 kortere tur og Team Turbo takker for seg

 

Bestille opphold hos Sota Sæter

Klikk her for informasjon om hvordan du bestiller ditt opphold hos Sota Sæter

 

Adkomst Sota Sæter
Buss:
Tidligere Nordfjordekspressen går fra Oslo, vis Otta og til Bismo. Rutetabell for buss NX146 finner du her. Fra Bismo settes det opp taxi med fastpris i påsken. Kontakt Sota Sæter for å bestille taxi.
Bil: Det går bilvei helt fram til Sota Sæter i påsken.

Kart
Planlegging er halve turen - vi anbefaler at dere skaffer dere kartet og studerer dette før dere reiser til fjells . Kart kan kjøpes på DNT Oslos nettbutikkMer informasjon om fjellområdene og hyttene på www.ut.no. 

Turinformasjonen hjelper deg
Skulle det være spørsmål angående turopplegg, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på: 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

For å få gode priser på fast opphold på hyttene til DNT, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

 

Kategori: Fjelltur

Turboteamet til Sota Sæter i påsken (fra 4 år) - NYHET!

Turboteamet kommer til Sota Sæter denne påsken!  Det blir aktiviteter og moro for hele familien. Hvorfor ikke legge påskeferien til vakre Breheimen? Team Turbo ønsker Sota Sæters gjester velkommen til aktiviteter fra torsdag ...

Kontaktinformasjon: