Avlyst pga for få påmeldte - Juletur fra Nannestad kirke til Låke gård

Anbefalt tur for jubileumsåret 2018 – Se flere
Dette arrangementet er over!

Vi avslutter DNT’s jubileumsår med en koselig førjulstur fra Nannestad Kirke til Låke gård. Ta en pause fra juleforberedelsen og bli med ut sammen med store og små turgåere. Vi går på grusvei og på jordet ca 1,3 km. På gården fyrer vi opp på stabburet hvor det blir et lite juleverksted, og det blir bål på gårdsplassen. Hvis snøen er kommet blir det mulighet for aking på jordet! Det blir servering av noe varmt å drikke og spise på gårdsplassen. Muligheter for å kjøpe med deilige julekaker hjem!

Vi håper du tar på nisselua di, varme klær og har med godt humør, sitteunderlag og gjerne mat som kan varmes på bålet hvis du ønsker det. Turbo kommer og deler ut en liten førjulsgave til barna.

Den enkelte familie går hjem når de selv ønsker det. Tips: På hjemturen kan det være mørket har sneket seg på, så da er det lurt med hodelykt/lommelykt!

Med forbehold om nok påmeldte.

Oppmøte; Gamle kommunen (Nannestad kirkekontor)(P). Adkomst med buss 420 til Nannestad Torg en kort spasertur unna.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre arrangemnet tar vi bilder. Disse bruker vi i sosiale medier og i vår markedsføring. Dersom du ikke ønsker å bli avbildet så gi beskjed til en av våre turlederer, så respekterer vi selvfølgelig det. 

Avlyst pga for få påmeldte - Juletur fra Nannestad kirke til Låke gård

Vi avslutter DNT’s jubileumsår med en koselig førjulstur fra Nannestad Kirke til Låke gård. Ta en pause fra juleforberedelsen og bli med ut sammen med store og små turgåere. Vi ...

Kontaktinformasjon: