Bæretur - AVLYST

Fellestur

Dato
20. februar kl. 10:30
Alternative datoer

6. november 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Bæremeistur, Meisetur
Arrangører
Barnas Turlag Bærum, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag i Bærum
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Grunnet det fine skiføret blir det turer med pulk istedet for bæreturer så lenge skiføret er fint. Denne onsdagen går vi til Sæteren Gård fra P-plass på Haga.

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Vi starter fra Jar skole hvorfra vi følger elva oppover så langt vi orker innen vi snur og kanskje går tilbake på den andre siden av elva. Ca. 1.5 times tur etterfulgt av lunsj på CC Vest. Ruteforslag her.

Opplev friheten ved å bære barnet ditt i naturen. Vi går på blåmerkede stier som ikke egner seg for vogn, men bra med sjal/beresele/meis. Meiseturene er introduksjonsturer der vi går et tempo som passer alle og tar de nødvendige stopp underveis. Om ikke annet er angitt tar turene vanligvis ca. 1t hver vei samt 1t til pause. Noen liker å ha med vandrestaver for ekstra balanse og på vinteren er det lurt med piggsko/brodder. Om du lurer på noe, trenger tips om utstyr eller kanskje gjerne vil låne noe, da er det bare å ta kontakt med turleder.
 

Oppmøte: Kl. 10:30 på sykkelbrua ved Jar skole (veiside parkering rundt skolen)

Les mere om meiseture under Bærum Turlags trilleturtilbud.

Kategori: Nærtur, Trilletur

Bæretur - AVLYST

Grunnet det fine skiføret blir det turer med pulk istedet for bæreturer så lenge skiføret er fint. Denne onsdagen går vi til Sæteren Gård fra P-plass på Haga. Bli med på tur ...

Kontaktinformasjon:

  • Erik og Sascha
  • Tlf. 97648607 / 47960994