Bæretur til Fuglemyrhytta

Fellestur

Dato
18. mai kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Vettakollen, Fuglemyrhytta, Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen til Fuglemyrhytta går på blåsti – med barnet i sjal eller bæremeis.

Vi starter med noen skikkelige motbakker fra T-banen og opp til toppen av Vettakollen. Her venter det oss en fantastisk utsikt om været er bra. Vi får igjen pusten og legger i vei videre inn til Fuglemyra. Herfra er det bare et lite stykke bort til den populære DNT-hytta Fuglemyrhytta. Vi tar lunsjpausen i solveggen eller ved gapahuken. Vi går samme vei tilbake. Turen er 5 km t/r. Om noen ønsker å avslutte på Sognsvann i stedet for på Vettakollen stasjon, er det også mulig. Da blir turen ca. 2 km lengre.

Husk mat og drikke.

Oppmøte: Vettakollen T-banestasjon kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane 1 til Vettakollen.

 

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Bæretur til Fuglemyrhytta

Turen til Fuglemyrhytta går på blåsti – med barnet i sjal eller bæremeis. Vi starter med noen skikkelige motbakker fra T-banen og opp til toppen av Vettakollen. Her venter det ...

Kontaktinformasjon: