Avlyst Trilletur langs Østensjøvannet

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Østensjøvannet et et eldorado for fugleelskere. Vi triller langs vannet med Rustadsaga som dagens turmål. 

***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på

Vi går turveien fra Bryn Senter til Østensjøvannet. Så triller vi langs østsiden av vannet hvor det er mange fuglearter og et yrende liv. Vi forsetter til Rustadsaga og tar matpausen der. Da kan man ta T-banen hjem fra Skullerud eller gå samme vei tilbake til vannet og trille langs den andre siden av vannet på vei hjem. Ca. 12 km t/r.

Oppmøte: Utenfor Bryn Senter kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane 1 eller 4 til Høyenhall, ca. 5 min å gå til Bryn Senter

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur langs Østensjøvannet

Østensjøvannet et et eldorado for fugleelskere. Vi triller langs vannet med Rustadsaga som dagens turmål.  ***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg ...

Kontaktinformasjon: