Lek deg sprek i Gamle Oslo

Fellestur

Dato
1. desember 2020 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Lek deg sprek i Gamle Oslo

Er du mellom 7 og 12 år? Velkommen til Lek deg sprek i Gamle Oslo. Vi har mange morsomme aktiviteter du kan være med på. Tilbudet er gratis, men du må melde deg på! Du kan melde deg på nettet (den røde "Meld deg på! " knappen til høyre) eller ved oppmøte. Ta på klær som egner seg for lek og moro. Gode sko på bena er lurt og klær som er tilpasset vær og årstid. Vi er ute uansett vær. Lek deg sprek er hver tirsdag hele året, utenom skolens ferier. Det er flinke instruktører fra DNT Oslo og Sportsklubben Sterling.

Tirsdager kl. 17.30-19
Oppmøte på Vahl skole (i skolegården)
FamilieCafè åpen kl. 17-19

Vi inviterer til utelek for å inspirere til økt aktivitet og bruk av naturen i bynære områder. Familiecafèen er åpen på Sterling-huset, samtidig som Lek deg sprek barna er ute. Velkommen!

Tilbudet arrangeres av DNT Oslo og Omegn. Lek deg sprek gjennomføres med bidrag fra Stiftelsen Dam og i samarbeid med Sportsklubben Sterling.

Merknad: Lek deg sprek har tidligere vært arrangert i Gamlebyen (oppmøte Gamlebyen skole), fra uke 42 flyttes aktiviteten til Vahl. Vi fortsetter med samme dag og samme tid.

Spørsmål? Send e-post til lisbeth.hildremyr@dntoslo.no eller les mer om "Lek deg sprek" her.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marte Randby Steinskog
  • Magnus Nodland