Trilletur til Finnerud

Fellestur

Dato
2. desember kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Finnerud
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Bli med på trilletur til idylliske Finnerud.

***Merk at det nå er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på. 

Turen går fra Sørkedalen skole og opp bakkene til den koselige plassen Finnerud. Det er en del stigning, så her får vi opp pulsen! På Finnerud er det åpen kafé med ferske vafler og mulighet til å kjøpe produkter fra Markajentene i Bryggerhuset. Ca. 6 km t/r.

Oppmøte: Utfartsparkeringen bak Sørkedalen skole kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 41 fra Røa til Sørkedalen skole. N.B. Bussen tar ikke mange vogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Finnerud

Bli med på trilletur til idylliske Finnerud. ***Merk at det nå er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på.  Turen går fra Sørkedalen skole og ...

Kontaktinformasjon: