Lek deg sprek på Skøyen

Fellestur

Dato
9. juli 2020 kl. 10:30 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ammerud, Lek, Barn
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til Lek deg sprek på Skøyen i sommerferien!

Er du mellom 7 og 13 år? Vi har mange morsomme aktiviteter du kan være med på. Ta på klær og sko som egner seg for lek og moro. Vi er ute uansett vær.

Tilbudet er helt gratis, men krever påmelding. Barn kan delta alene, men vi oppfordrer også foreldre til å være med. Velkommen!

Tid: Torsdag kl. 10.30-12.00

Oppmøte: Skøyen skole. Monolittveien 6, ved flaggstangen. Se etter aktivitetsleder med rød DNT-vest. 

Har du spørsmål? Send e-post til info@dntoslo.no eller les mer om "Lek deg sprek" her.

Tilbudet gjennomføres i samarbeid med Nabolagsfabrikken og BMIL i uke 28,29,30 og Nabolagsfabrikken i uke 31,32,33. Les mer om Nabolagsfabrikken her hjemmeside og Facebook. Her finner du også mer BMIL hjemmeside og facebook

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Lek deg sprek på Skøyen

Vi inviterer til Lek deg sprek på Skøyen i sommerferien! Er du mellom 7 og 13 år? Vi har mange morsomme aktiviteter du kan være med på. Ta på klær ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tatjana Strømme