Turboteamet til Rondvassbu i høstferien (fra 4 år)

Arrangement

Fra dato
30. september 2019 kl. 10:00
Til dato
3. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Fottur, Aktivitetsleder, Rondvassbu, Teamturbo, Turboteam
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Rondvassbu
Turområde
Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turboteamet kommer til Rondvassbu i høstferien (uke 40)! Det blir aktiviteter og moro for hele familien. Hvorfor ikke legge høstferien til vakre Rondane? Team Turbo ønsker Rondvassbu sine gjester velkommen til aktiviteter fra mandag til torsdag.

Om Rondvassbu

Midt i Rondane Nasjonalpark ligger Rondvassbu, en av DNTs mest populære hytter. Vakkert plassert i sørenden av Rondvatnet med det flotte Rondanemassivet i bakgrunn, med den ene Rondekjempen etter den andre som strekker seg mot skyene. Her er høye fjell, djupe daler og nydelige fjellvann - alt du trenger for høstens vakre naturopplevelser. 

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne.

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende aktivitetsteam for Barnas Turlag i skoleferiene (unntatt sommerferien). Turboteamet skal besøke ulike hytter og fjellområder og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som turer, organiserte leker, bålmat og annen moro i nærområdet rundt hytta. De voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå turer alene i området eller sammen med andre voksne. Barna må imidlertid alltid ha med en voksen på aktivitetene. Aktivitetstilbudet er gratis for Rondvassbu sine overnattingsgjester. Aktivitetsprogrammet blir hengt opp på hytta kvelden i forveien, og da er det også påmelding. 

Mandag 30. september har Turboteamet aktiviteter fra kl.13.00-16.00. NB. Altså ikke kl. 10.00-16.00 som oppgitt tidligere. Tirsdag 1. til torsdag 3. oktober pågår aktivitetene fra kl. 10.00-16.00. 

Vi spiser lunsjen ute hver dag. Middag på Rondvassbu er kl. 18.30. Etter middag finner Turboteamet på en koselig inneaktivitet. 

Hvilke aktiviteter har Turboteamet i høstferien? 

Topptur, tur i vannkanten, spikking, bålbrenning, matlaging, historiefortelling, leke ulike uteleker, quiz, tegning m.m. Turboteamet tilpasser aktivitetene etter vær, alder på barna og barnas ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.  

Bestille opphold på Rondvassbu

Klikk her for å bestille overnatting på Rondvassbu.  

Adkomst Rondvassbu
Det er ikke bilvei helt frem til hytta. Bilveien stopper ved Spranget, og det er da 6 km på grusvei til hytta. Man kan eventuelt leie sykler fra Spranget om man ikke ønsker å gå. Kontakt hytta for å bestille sykkel og få kode til sykkellåsen. 

Du kan lese mer om det å komme seg til Rondvassbu på nettsidene deres her

Kart
Planlegging er halve turen og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller i DNT Oslos nettbutikkMer informasjon om fjellområdene og hyttene på www.ut.no. 

Turinformasjonen hjelper deg
Har dere spørsmål om turopplegg, kart eller utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på: 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post.

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

Kategori: Fjelltur

N.B. Vi gjør oppmerksom på at den ene aktivitetslederen har med seg hund. Denne vil selvsagt være i bånd når vi går på tur, og hun vil ta hensyn til de som evt. ikke er så trygge på hunder.  

Turboteamet til Rondvassbu i høstferien (fra 4 år)

Turboteamet kommer til Rondvassbu i høstferien (uke 40)! Det blir aktiviteter og moro for hele familien. Hvorfor ikke legge høstferien til vakre Rondane? Team Turbo ønsker Rondvassbu sine gjester velkommen til aktiviteter fra mandag ...

Kontaktinformasjon: