Er du glad i barn? Trives i å være ute på tur? Vil du utvide nettverket ditt? Bli kjent med andre familier?
Vi trenger voksne til frivillig arbeid. Arbeidet består i å hjelpe til på turer og arrangement i regi av Barnas Turlag - både i nærmiljøet og på fjellet.

VI HAR LEDIGE OPPDRAG PÅ NOEN AV HØSTENS TURER OG ARRANGEMENTER

Har du fortsatt noen dager eller helger uten konkrete planer? Se på vår oversikt over ledige oppdrag. Kanskje finner du noe som passer.

INGEN TURLEDERERFARING, MEN HAR VELDIG LYST TIL Å BIDRA?


Det arrangeres mange, lokale aktiviteter i nærområdet i Oslo og Akershus og vi  trenger hjelp til enkle og hyggelige oppgaver som bålfyring, utdeling av brosjyrer, hjelp til organisering av naturstier og andre enkle aktiviteter. Til dette har vi behov for hjelp av alle som trives ute blant barn og barnefamilier. I hovedsak har vi arrangementer i helgene, men vi har også behov for hjelp på hverdagsarrangementer som "Barnehagemarsjen" og andre skole- og barnehagerelaterte tilbud.

GRUNNLEGGENDE TURLEDERKURS


For å bli med som turleder, eller som leirleder på våre helge- og hytteturer, leirer på fjellet og basecamper må du ta grunnleggende turlederkurs. Mer informasjon om Turlederkurs.

 HAR DU FRILUFTSLIVKOMPETANSE ALLEREDE? 


Om du allerede har utdannelse eller kompetanse innenfor friluftsliv, deltatt på førstehjelp- og livredningskurs, kan det godt hende vi har et oppdrag til deg. Ta kontakt med Barnas Turlag for å finne ut hvilke turer og aktiviteter som kan være aktuelle.

Vi oppfordrer alle våre Turledere til å ta DNT's Ambassadørkurs. Dette er et 3-timers kurs hvor man lærer om DNT som forening og enkel organisering av turer.