"Skogfanten" - Barnas Turlags hyttesamleprosjekt i Oslomarka.

I Oslomarka har DNT Oslo og Omegn over 20 hytter som de yngste DNT-medlemmene kan samle på. Du finner en oversikt over alle markahyttene her.

Ved å samle på hytter, får du mulighet til å oppleve mange fine og spennende blåmerka stier i Marka. I tillegg vil du oppdage at hyttene er veldig forskjellige, alt fra små tømmerkoier og gamle småbruk til store, betjente anlegg. Felles for alle er at du kan ta med deg familie og venner og overnatte hvis du har lyst. Skogfanten kan du delta på til du fyller 13 år.

Noen av hyttene ligger også i nærheten av vann, og på disse hyttene har vi kanoer og/eller robåt som du kan låne eller leie.

Vi har laget en oversikt over de mest barnevennlige hyttene våre med forklaring på hvorfor de passer så bra for barn her

SKOGFANTEN  virker på denne måten:

  • Last ned Skogfanten-kortet.
  • Skriv inn hyttene du har besøkt - en voksen signerer.
  • For hver 5. hytte du samler, får du et Turbomerke.
  • Når du har samlet alle hyttene i stemplingskortet, får du en diplom og et Skogfantenmerke. Du kan hente diplom og merker i DNTs Tursenter i Storgata 3. Husk å ta med deg det utfylte Skogfanten-kortet når du kommer. I tursentret kan du også hilse på Turbo.

SKOGFANTEN er støttet med midler fra Sparebankstiftelsen DNB