Klar for vintertur i fjellet?

Vinter og snø er gøy, og endelig er vinterturene våre i fjellet klare for påmelding! 

På fjellet finner vi masse snø til å gå på ski, ake, leke, lage snøhuler og bare ha det moro. I skolens vinterferie og helger før påske har vi flere turer å velge mellom for hele familien. Det er fantastisk å ta med barna på fjelltur om vinteren, oppleve bunnløs nysnø, kalde, og klare dager og stjerneklare kvelder sammen. Vinteren 2017 har vi familieturer både i Femundsmarka, Jotunheimen og på Hardangervidda. Velkommen på tur med Barnas Turlag!

Vinterferien

Helgeturer før påske

I vinterferien kan dere bli med på Villmarksdager på Svukuriset i vakre Femundsmarka. Her blir det hundesledetur, bålkos, isfiske, skileik og turer - masse moro for hele familien! På Svukuriset er det bilfritt og barnevennlig, dere blir servert lokal mat basert på lokale råvarer og kan kose dere i peisestua om kvelden.

Les mer og book turen her.

På Fondsbu venter dager med skiaktiviteter, lek i snøen, bålhygge og hyttekos for barn og fjellglade foreldre som er nybegynnere på å dra til fjells om vinteren som barnefamilie. Vi leker ute om dagen, og kveldene kan tilbringes i den koselige stua på Fondsbu. Det går beltebil helt inn til hytta og bestyrer, Solbjørg, serverer fantastisk lokalmat.

Les mer og book turen her.

Finse er det perfekte stedet for snøhulegraving! Dette er en tur for tøffe og vinterglade familier, der dere får grave deres egen snøhule og overnatte en natt ute på Finse. På kvelden kryper inn i vår selvgravde hule og spiller kort, spiser og forteller historier og vitser.

Denne turen går to helger i mars/april.

Les mer og book turene her.

Skrevet av Johanne Grue Reiten 23. november 2016