LEK DEG SPREK

Å ha det gøy er den beste måten å være i aktivitet på.
Å ha det gøy er den beste måten å være i aktivitet på. Foto: Marius Dalseg Sætre

Er du glad i å være ute og leke? Alle mellom 7 og 12 år er velkomne  til å være med på "Lek deg sprek" på Holmlia og i Gamlebyen tirsdager kl. 17.30-19.00

Holmlia - Oppmøte og påmelding på biblioteket på Holmlia senter.

Gamlebyen - Oppmøte i skolegården på Gamlebyen skole. Påmelding på nettet eller ved oppmøte.

Tautrekking, slakkline og natursti er bare noen av mange morsomme uteaktiviteter på "Lek deg sprek". 

Faste, kvalifiserte aktivitetsledere stiller opp hver uke hele året - alltid klare for lek og moro. "Lek deg sprek" er gratis og på grunn av coronasituasjonen er det påmelding, enten i forkant eller ved oppmøte. "Lek deg sprek" foregår hele året utenom skolens ferier. Det eneste som trengs er klær etter vær som egner seg for lek og moro. Gode sko på bena er lurt. Vi holder koken uansett vær og føre.

Foreldre kan gjerne bli med! 

Vi inviterer foreldre og barn til felles utelek for å inspirere til økt aktivitet og bruk av naturen i bynære områder. Velkommer - her er det plass til alle!

Tid og oppmøte: 

"Lek deg sprek" varer fra kl. 17.30-19.00

Holmlia (tirsdager): Oppmøte utenfor Holmlia bibliotek. 

Gamlebyen (tirsdager): Oppmøte i skolegården til Gamlebyen skole.

Tilbudet gjennomføres med støtte fra Oslo kommune og Extrastiftelsen.

Velkommen :)

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/