Bli med Barnas Turlag på tur i vinterferien!

Foto: André Marton Pedersen

Klar for å legge noen planer for vinterferien? Bli med Barnas Turlag, da vel! Nyt fridagene med hundekjøring på Gjendesheim eller lek med Turboteamet i Jotunheimen. Les mer om turene nedenfor.

Vinterferie med hundekjøring på Gjendesheim (6-12 år)

Opplev Gjendesheim i sin fineste vinterdrakt i vinterferien og prøv deg som hundespannfører! Gjendesheim er en tilgjengelig vinterperle i Jotunheimen og Barnas turlag inviterer barnefamilier til aktive feriedager i fjellet. Hytta serverer måltider med smaker av lokale råvarer og våre turledere legger til rette for aktiviteter som skiturer og aketurer, snølek og innelek, bålkos og hyttekos og en dag vil både små og store kunne få prøve hundekjøring! Turen går fra søndag 21. til onsdag 24. februar.

Turboteamet til Fondsbu i vinterferien

Turboteamet kommer til Fondsbu i vinterferien! Ta turen til vakre Jotunheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Aktivitetsledere fra Barnas Turlag inviterer gjester på Fondsbu til herlige utedager med aking og snølek, skilek og skiturer, kos rundt bålet og hyttekos inne med tegning og lesestund. Turboteamet er på plass fra mandag 22. til fredag 26. februar, og da kan vi love at det bli masse lek og moro. 

Nyheter: Turer i fjellet 2021!

For andre spennende turer og aktiviteter i 2021, se her Programmet oppdateres med flere turer og aktiviteter fremover, så følg med!

Foto: Leela Guenin
Foto: Dennis Nilsson
Foto: André Marton Pedersen
Foto: André Marton Pedersen
Foto: Anne Kari Venstad

Skrevet av Hanne Hide 17. desember 2020