Bli med Barnas Turlag på tur i vinterferien!

Foto: André Marton Pedersen

Klar for å legge noen planer for vinterferien? Bli med Barnas Turlag, da vel! Nyt fridagene i trolske Femundsmarka eller storslåtte Jotunheimen. Eller ta med barna på en kortreist og leken "ekspedisjon" gjennom Lillomarka. Les mer om turene her.

Vinterdager i Femundsmarka (9-12 år)

Bli med til Svukuriset og opplev Femundsmarka på sitt aller beste. Med base på den tidligere fjellgården skal vi smake på villmarkslivet - med flotte skiturer, snølek og nydelig kortreist mat. Femundsmarka nasjonalpark er et eventyr med sine hvite vidder og magiske gammelskog. Felles busstransport til og fra Elgå gjør dette til en behagelig og miljøvennlig tur. Første natta overnatter vi på Femund Fjellstue, og deretter går vi på ski inn til Svukuriset (9 km). Turen går fra 16.-20. februar.

Turboteamet til Fondsbu i vinterferien

Ta turen til vakre Jotunheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Turboteamet inviterer Fondsbu sine gjester med på snølek, skiturer, kos rundt bålet og eventyrstund. Bestyrer Solbjørg varter opp med nydelig lokal mat. Turboteamet er på plass fra mandag 17. til fredag 21. februar, og da kan vi love at det bli masse lek og moro. Bestill opphold på hytta her.

Mini-ekspedisjon i Lillomarka (7-12 år)

Klar for en skitur med overnatting? Ta med barna på en liten ekspedisjon gjennom vintervakre Lillomarka. Turen går 22.-23. februar. Vi starter fra Snippen stasjon, overnatter på Fjellvang og Nydalshytta og avslutter turen på Romsås dagen etter. En fin anledning til å bli kjent med andre skiglade familier og en super avslutning på vinterferieuka.

Foto: Leela Guenin
Foto: Dennis Nilsson
Foto: André Marton Pedersen
Foto: André Marton Pedersen
Foto: Anne Kari Venstad

Skrevet av Hanne Hide 22. november 2019