Barnas Turlag Grorud er i gang!

Foto: Hanne Hide

Vi har lenge snakket om å etablere et Barnas Turlag vest i Groruddalen. Og etter et vellykket rekrutteringsarrangment på Vesletjern 13. oktober, hadde vi folka vi trengte for å gå igang. Lørdag var det oppstartsmøte i Storgata 3.

Ragnhild og Bjørn stilte som frivillige aktivitetsledere for barna, mens fem mammaer og turlagsleder Anne Christine fikk en skikkelig kickstart på turlagsarbeidet. Stemningen var god og virketrangen stor, så etter noen timer var utkast til turprogram 2020 på plass. Og de "tjuvstarter" med en skumringstur til Badedammen 24. november.

Beboerne som sogner til Barnas Turlag Grorud, har flotte turområder i umiddelbar nærhet. Vesletjern er et godt utgangspunkt, og her blir det Kom deg ut-dag 2. februar. Ellers er det blant annet planlagt "Enkel skitur" 1. mars og "Lunsj i det fri ved Steinbruvann" 19. april. 

Beachflagg er bestilt og FB-siden er på plass. Følg med - her kommer det til å skje mye spennende framover. Har du lyst til å engasjere deg som frivillig i Barnas Turlag Grorud, er det bare å ta kontakt! 

Det var ikke alle som kunne være med på bildet, men møt opp på arrangementene til Barnas Turlag Grorud, så får du bli kjent med denne flotte gjengen!

Foto: Hanne Hide

Skrevet av Hanne Hide 2. november 2019