Små føtter - stor stemning

Foto: Hanne Hide

Stor stemning på Skullerud under Barnehagemarsjen 2019. 

Hele 600 barn hadde meldt seg på Barnehagemarsjen som Barnas Turlag Oslo inviterte til. I behagelig sommervær møtte forventningsfulle barn og voksne fra barnehager over hele byen opp til lek og moro. Barna gikk en merket løype gjennom spennende skog, og her var mange fine aktiviteter; konglekast, rappellering, drømmetreet hvor du kunne ønske deg noe, søppeljakt, finn kosedyrene som har gjemt seg i trærne og kanskje det aller meste spennende: Trollhula. Både klærne og grøtgryta til trollet lå der, men trollet var borte! Etter målgang fikk barna frisk frukt som vertskapet på Skullerudstua hadde laget i stand.

Søstrene på Verket hadde fire forstillinger med sin elleville eventyrstund, og ellers var det forskjellige aktiviteter og frilek på sletta. Mange ville prøve hengekøyene, og det var spennende å undersøke hva som var i sansekassene. Og selvsagt kom Turbo!

Herlig å møte så mange glade barn og voksne. De som kanskje imponerte oss aller mest, var de små jentene fra Fuglemyra barnehage på Oppsal. Flere av disse var ennå ikke fylt tre år, men trasket den 1,5 km lange naturstien uten problemer! Spreke jenter!

Foto: Hanne Hide
Foto: Hanne Hide
Foto: Helene Øygardslia
Foto: Hanne Hide
Foto: Hanne Hide
Foto: Hanne Hide

Skrevet av Hanne Hide 20. juni 2019