Ta med barna på fjellet i sommer

Seterliv i Iungsdalen
Seterliv i Iungsdalen Foto: Anne Britt Nilsen

Har du ikke lagt alle sommerferieplanene ennå? Bli med Barnas Turlag Oslo og Omegn, da vel! Fjellet byr på spennende opplevelser for store og små.  Her ser du noen av turene vi arrangerer i sommer.

Aktive dager på Fondsbu (6-12 år)

På denne turen bor vi fast på Fondsbu med gøyale aktiviteter fra morgen til kveld! Her opplever vi vakker fjellheim og vi bader, fisker, klatrer og leker. "Mor Fondsbu" varter opp med nydelig mat både på kjøkkenet og i bålpannen. Turen går fra 1. - 5. juli og det er fortsatt mulig å melde seg på!

Sæterliv i Iungsdalen ( 7- 12 år)

En skikkelig sæteropplevelse for store og små! Denne turen er så populær at vi arrangerer flere turer med ulike datoer hver sommer. Turen som går 4.- 7. juli er det fortsatt noen ledige plasser på, så meld deg og familien på nå. Iungsdalshytta er virkelig en perle for barnefamilier og turen byr på herlig seterliv, fiskevann, turmuligheter, budeier og fjøstell. 

Aktive dager i Aurlandsdalen ( 9- 12 år )

Bli med til fantastiske Aurlandsdalen ! Vi beveger oss mellom stupbratte fjell og dype elvegjel. Her er små bekker og mektige fosser, og på toppene er det panoramautsikt. 10.- 14. juli besøker vi nedlagte gårder, gamle støler og den enorme jettegryta Vetlahelvete. Denne turen er for barn fra 9-12 år med voksenfølge og byr på naturopplevelser for livet for både store og "små".  Meld dere på nå!

Familiens første hytte-til-hyttetur - Hardangervidda ( 8-12 år)

Kanskje dette er sommeren dere drar på familiens første hytte-til-hyttetur? Turen på Hardangervidda er en lærerik uke for familier som vil gjøre dette for første gang. Vi orienterer med kart og kompass, følger merkede stier og bor på både betjente og selvbetjente hytter. Her kan dere plukke med dere mange tips og triks for turer med familien senere. Denne turen går 29. juli- 1. august og det er fortsatt ledige plasser!