Her kommer vinteren!

Nå er vinterens fjellturer klare og vi håper å se mange nye og kjente med oss på tur. Bli med å sove ute en vinternatt i en egenbygget snøhule eller fres etter hundene over Femundsmarka på familiecampen vår i vinterferien!  Velkommen på tur med Barnas Turlag!

Årets NYHET- Camp Femundsmarka!

I vinterferien har vi camp for hele familien i Femundsmarka med base ved den flotte fjellgården Svukuriset. Der blir det spennende aktiviteter for små og store, blant annet blir det mulig å prøve hundekjøring, pilking og skiturer over vinterkledde landskap. I Femundsmarka er det nok av snø og villmark til å utforske på dagtid, og pausene blir tatt rundt bålet i vår egenbygde leirplass. På Svukuriset blir dere blir servert lokal mat basert på lokale råvarer og kan kose dere i peisestua om kvelden. Bli kjent med nye friluftsfamilier og lær om turer i vinter gjennom lek og moro!

Les mer og book turen her.

Snøhuletur på Finse!

I mars drar Barnas Turlag til Finse for å sove i snøhule. Denne turen er for tøffe familier som gjerne vil sove ute en vinternatt. Her får dere grave deres egen hule og spise middag under åpen himmel. På kvelden kryper vi inn i vår selvgravde hule og forteller historier og spiller kort. Det blir også nok av tid til å stå på ski og leke i snøen!

Les mer og book turen her.

Aktivitetsleder på Fondsbu i vinterferien!

På Fondsbu blir det aktivitetsledere deler av vinterferien fra 20-24 februar. Da blir det mange morsommer aktiviteter ute i snøen for hele familien. Blant annet blir det skiturer, lek i snøen og bålkos. Inne på Fondsbu blir det eventyrstunder og hyggelige samlinger for både store og små. Velkommen skal dere være!

Les mer her.

For spørsmål om turene eller andre Barnas Turlag aktiviteter, ta kontakt på barnasturlag@dntoslo.no.