Turboteamet til Bjørnhollia i påsken (fra 8 år) - NYHET

Fellestur

Fra dato
29. mars 2018 kl. 16:00
Til dato
1. april 2018
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Rondane, Barn, Tur, Påske, Aktivitetsleder
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Bjørnhollia
Turområde
Rondane
Dette arrangementet er over!

Turboteamet kommer til Bjørnhollia denne påsken!  Det blir aktiviteter og moro for hele familien sammen med aktivitetsledere fra Barnas Turlag. Hvorfor ikke legge påskeferien til flotte Rondane? Team Turbo ønsker overnattingsgjester på Bjørnhollia velkommen til aktiviteter fra torsdag til søndag.

Om Bjørnhollia

Bjørnhollia ligger lunt til sør i Rondane. Området rundt hytta er variert og barnevennlig og gir mange muligheter for både aktiviteter, og korte og lange turer. Vi går turer, drar til Turbos BaseCamp, koser oss rundt bålet, har slalomløype, hopper og graver snøhule. På ettermiddagene har dere muligheten til å gå en ekstra tur i området, eller slappe av inne på hytta.

 

Passer for barn fra 8 år i følge med voksne

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende sirkus for Barnas Turlag i skoleferiene (utenom sommerferien)! Turboteamet skal besøke ulike hytter og fjellområdet og tilbyr et bredt spekter av aktivitet og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som skileik, skiturer, snøhulegraving, aking, bålmat og annen moro i nærområdet rundt hytta.  For de voksne er det mulig å delta på aktivitetene sammen med barna, gå turer alene i området eller sammen med andre voksne. Barna må alltid ha med en voksen på aktivitetene. Aktivitetsledertilbudet er gratis for Bjørnhollias overnattingsgjester. Påmelding til neste dags aktiviteter dagen før.

Turboteamets oppskrift for lek og moro denne påsken:

Torsdag

kl 16-17 Hobbyverksted

 - spikke, male, tegne/spill

kl 19 Eventyrstund

Fredag:

 Kl 10 - 15 Turdag - Vi utforsker området rundt Bjørnhollia

Lørdag:

Kl 10 - 13 Større aktivitet/lek ute, bålkos med lunsj og pinnebrød

Kl 18 (når hytta har servering):  Samlet festmiddag

Søndag:

Kl 10 - 15 kortere tur og Team Turbo takker for seg

 

Bestille opphold hos Bjørnhollia
Ta direkte kontakt med Bjørnhollia for bestilling av fast opphold. Aktivitetsledertilbudet er gratis for overnattende på hytta.  

Området
Mer informasjon om fjellområdene og hyttene på www.ut.no. 

Adkomst
Tog/bil til Atna/Koppang i Østerdalen og buss/bil videre til Furulund Gård/Neset parkering - herfra er det ca. 8 km kvistet rute til hytta. Løypa starter på parkeringsplassen, går ned gjennom gårdstunet på Furulund gard, videre over Atnsjøen, og opp gjennom skogslia til Bjørnhollia.
Obs: Veien over Ringebufjellet kan bli stengt om vinteren hvis dårlig vær. Kollektiv transport i Østerdalen i påska byr dessverre ofte på problemer, da busselskapet innstiller mange av rutene sine i påska.

Kart
Planlegging er halve turen - vi anbefaler at dere skaffer dere kartet og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på DNT Oslos nettbutikk

Turinformasjonen hjelper deg

Skulle det være spørsmål angående turopplegg, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

For å få gode priser på fast opphold på hyttene til DNT, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

 

Kategori: BT fjelltur

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Oslo og Omegn v/Tursenteret
  • Tlf. +47 22 82 28 00
  • E-post: turinfo@dntoslo.no