Sjørøvertokt i Jotunheimen NY

Fellestur

Fra dato
25. september 2015
Til dato
28. september 2015
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Pakketur, Tema
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Gjendesheim
Turområde
Jotunheimen, Jotunheimen (se kart)
Turkode
10690
Dette arrangementet er over!

Det finnes en stor skatt i Jotunheimen! Vi kler oss ut som ekte sjørøvere og drar på sjørøvertokt med Gjendeskuta for å finne skatten. Vi følger piratstien og letter etter poster. Ekte sjørøvere må også sove. Gjendesheim blir basen vår og prøv gjerne lavo den siste natten. Hi og hoi! 

 

 Passer for barn fra 4 år med voksenfølge

 

RESTPLASSER: 10 % RABATT FOR BESTILLINGER FREM TIL TORSDAG 24/9 KL. 12.00.

SEND MAIL TIL BARNASTURLAG@DNTOSLO.NO MED NAVN, FØDSELSDATO, ADRESSE, TEL. OG EVT MEDLEMSNR. 

- Sjørøvertokt med Gjendeskuta
- Piratsti
- Sjørøvercamp med lavo
- Overnatting Gjendesheim


 

PROGRAM:

Dag 1

Ankomst Gjendesheim
Turlederpirater ønsker velkommen for små og store sjørøvere på Gjendesheim kl. 17.30. Vi spiser middag kl. 18.00. Informasjon om programmet de neste dagene og bli-kjent-leker frem til kl. 20.00.

 

Dag 2

 

 

Dag 3

Sjørøvertokt
Etter en bedre frokost kler vi oss ut som ekte sjørøvere. Klare for sjørøvertokt! Ship-o-hoi. Skuta går kl. 12.00 og tar oss med ut på Gjende. Vi går i land for å lete etter skatten. Så reiser vi tilbake og er på hytta ca. kl. 15.00. Middag kl. 18.00. Sjørøverfortelling foran peisen før vi hopper til køys.

Piratsti og Sjørøvercamp
Etter frokost gjør vi oss klare for tur! Vi følger piratstien opp mot Gjendehalsen og leter etter poster underveis. Svar på spørsmål som: "Vet du hvordan Kaptein Sabeltann sover aller best?" Vær og gruppen avgjør lengden på turen, vi satser på å være ute frem til ca. kl. 15. Når vi kommer tilbake setter vi opp sjørøvercamp og fyrer opp bål. Om været er bra spiser vi middag ute. Overnatting i lavo for de som vil ellers inne på hytta. 

 
Dag 4 Hjemreise
Vi spiser alle frokost inne. Så er det på tide for sjørøverne å vende skuta hjemover. Vi tar farvel og og avslutter kl. 10.00.

 

 

 Pris

Barnepris:     Kr 2.111 ,- på /av Gjendesheim (barn under 4 år gratis)
Voksenpris
:   Kr 3.450,- på /av Gjendesheim
  
Ikke-medlemstillegg: 600,-pr person

Turpakken inkluderer: Overnatting, turledere, alle måltider (frokost, niste/termos, middag), båttur, aktiviteter. Ink. sengetøy.
Reiseforslag

Kollektivt: Valdresekspressen til Beitostølen, se http://www2.turistforeningen.no/admin/www.valdresekspressen.no og derfra videre med taxi til Gjendesheim. 

Bil: Parkering ved Gjendesheim.

Annet

Ta gjerne med sjørøverklær-utstyr om dere har. Vi stiller med ansiktsmaling og andre effekter.
Ta med sovepose og liggeunderlag for eventuell utenatt i lavo.

Anbefalt alder Vi informerer om "anbefalt alder" på turene. På arrangementer der man bor fast på en hytte, er man velkommen til å ta med yngre søsken, men turlederne tilpasser aktivitetene til den alder som er oppgitt.
Kart Turkart Jotunheimen øst 1:50'.000. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.
Anbefaling Forleng gjerne oppholdet på Gjendesheim med en ekstra natt.
Utstyr

Se vår: pakkeliste sommer og husk solide fjellstøvler som er inngått. Ta også med gnagsårplaster som sportstape og compeed.

Generell
informasjon

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer. Se også: viktig informasjon sommer


Turplanleggeren
Mer informasjon om dagsetappene, hyttene etc. i dette området, kan du finne under: Turplanleggeren 

Medlemskap i DNT
Det lønner seg å være medlem i DNT for å delta på denne turen. Hvis du ønsker medlemskap kan dette ordnes på raskeste måte på følgende link: Bli medlem

Kontaktinformasjon
Skulle det være spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post tmailto:turinfo@dntoslo.no.

Kategori: Fjelltur

Sjørøvertokt i Jotunheimen NY

Det finnes en stor skatt i Jotunheimen! Vi kler oss ut som ekte sjørøvere og drar på sjørøvertokt med Gjendeskuta for å finne skatten. Vi følger piratstien og letter etter ...

Kontaktinformasjon: