Insektssafari ved Stråtjern

VI gjentar fjorårets vellykede tur, og inviterer til insektssafari ved dylliske Stråtjern! På starten av turen blri det en liten gåtur, da vi parkerer ved den gamle flystripa og går på sti til "kaffedokterodden". Vi ser hva vi kan finne av spennende insekter i vannet og i vegetasjonen. Kanskje klarer vi også å fange noen insekter i fellene som blri satt ut. Vi studerer insektene, og prøver å finne ut hva vi har fanget. 

Det blri mulighet for å sitte ned og spise nistematen vår sammen. Ta gjerne med egen hov og forstørrelsesglass hvis dere har, og gjerne en tom isboks eller lignende til å ha insektene oppi. Husk mat og drikke, noe å sitte på, og egnede klær og sko. Vi kommer til å holde på i og ved vannet, så vi anbefaler støvler dersom det ikke er varmt nok i været til å vasse. Cirka 3 timers varighet.

Adkomst: Følg gamle Hadelandsvei fra Maura. Parker ved den gamle flystripa, cirka 9 km fra Maura. Det er ca 800 m å gå på sti fra flystripa. Det er også mulig å møte direkte ved "kaffedokterodden". Husk da å beregne tiden vi bruker på å gå fra flystripa. 

Turen er gratis og åpen for alle, Elise er turleder. 

Velkommen på tur med Nannestad Turlag! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Insektssafari ved Stråtjern

VI gjentar fjorårets vellykede tur, og inviterer til insektssafari ved dylliske Stråtjern! På starten av turen blri det en liten gåtur, da vi parkerer ved den gamle flystripa og går ...

Kontaktinformasjon:

  • Elise
  • Tlf. 91793501

Turleder:

  • Astrid Elise Borch