Turboteamet til Gjendesheim i høstferien (fra 4 år)

Arrangement

Fra dato
4. oktober kl. 18:00
Til dato
7. oktober kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Fjelltur, Jotunheimen, Familieaktiviteter, Barnelek, Høstferie, Aktivitetsleder, Turboteam, Turkatalog2022_Baseferie, Turkatalog2022_Familietur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Gjendesheim
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
13471

På Gjendesheim i høstferien (uke 40) treffer dere aktivitetsledere som tar dere med på tur og lek. Ta turen til vakre Jotunheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Vi ønsker Gjendesheim sine gjester velkommen til aktiviteter fra tirsdag til fredag.

Om Gjendesheim 
Gjendesheim ligger vakkert plassert ved den viktigste innfallsportene til den østlige delen av Jotunheimen. Spesielt blant småbarnsfamilier anses Gjendesheim som et utmerket utgangspunkt for fine fjellturer året rundt. Gjendesheim har et flott tun, ei koselig strand ved Gjendevatnet og mange gode turmuligheter rett utfor hyttedøra. 

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende aktivitetsteam for Barnas Turlag i skoleferier (unntatt sommerferien). Turboteamet besøker ulike hytter og fjellområder og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som inkluderer turer, lek, bållunsj og annen moro i nærområdet rundt hytta. Barn som deltar må alltid ha med seg en voksen på aktivitetene. Andre voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå turer alene i området eller sammen med gamle og nye voksenvenner. Aktivitetstilbudet er gratis for Gjendesheim sine overnattingsgjester. Aktivitetsprogrammet blir hengt opp i resepsjonen på hytta kvelden i forveien med muligheter for å melde seg på.

Program Gjendesheim

Vi møter opp med tursekken hver dag kl. 10 og beveger oss mot dagens bålplass. På turen blir det lek og morsomme oppgaver. Vi er ute på tur i ca 4 timer.

Vi spiser lunsjen ute hver dag. Timen før middag legges det til rette for rolige inne-aktivteter. Så blir det nok en aktivitet for de eldste etter middag en kveld - når mørket har senket seg over Gjende.

Hvilke aktiviteter har Turboteamet i høstferien?

Aktivitetslederne beslutter prorammet når de vet litt mer om alderen og ferdighetene til deltakerne. Aktuelle aktiviteter er toppturer, tur i vannkanten, spikking, bålkos, matlaging, historiefortelling, leking ute og inne, quiz, tegning og m.m. Turboteamet tilpasser aktivitetene etter vær, alder på barna og barnas ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.  

På tur og aktivitet med Barnas Turlag så har de foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Oppgaven til våre turledere / aktivitetsledere er å legge til rette for tur, aktiviteter og lek.

Bestille opphold på Gjendesheim

Gjester bestiller selv opphold på Gjendesheim i perioden Turboteamet tilbyr aktiviteter på hytta.

Klikk her for å lese mer om og bestille overnatting på Gjendesheim

Hvordan komme seg til Gjendesheim 

Gjendesheim er lett å nå med godt kollektivtilbud store deler av sesong. Les mer om hvordan komme seg til Gjendesheim på nettsidene deres.

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

Kart

Planlegging er halve turen og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller i DNTs nettbutikk. Mer informasjon om fjellområdene og hyttene på ut.no 

Om våre turledere og aktivitetsledere

Våre turer ledes av turledere og/eller aktivitetsledere. Turlederne våre er fjellfolk med solid friluftserfaring, DNTs turlederkurs eller tilsvarende, og som trives med å være på tur med barn. Aktivitetslederne har kurs og erfaring i å tilrettelegge for barn på tur. Sammen skal de skape en positiv, trygg og hyggelig turopplevelse.
 

*Aktiviteter med Turboteam arrangeres med støtte fra Frifond. 

Kategori: BT fjelltur

Turboteamet til Gjendesheim i høstferien (fra 4 år)

På Gjendesheim i høstferien (uke 40) treffer dere aktivitetsledere som tar dere med på tur og lek. Ta turen til vakre Jotunheimen og bli med på aktiviteter og moro for ...