Førjulsdag på Skar leir (2-8 år)

Kom i julestemning med en hyggelig førjulsdag på Skar. Her blir det julegrøt, nissespikking, julefortellinger, juleaktiviteter, aking og mye moro. Lyst til å bli med? Ta med hele familien til Skar første søndagen i desember og få en smak av skogens jul. Har du en nisselue hjemme, eller noe annet julete du kan ha på deg? Da er dette dagen for å ta på “julestasen” og ønske julen velkommen. Husk gode klær og sko, vi er ute hele tiden. Vi serverer julegrøt, gløgg og andre nissegodter. Bli med på DNT senior og Barnas Turlag sin "Generasjonstur" til Skar.

For barn fra 2-8 år i følge med besteforeldre.

(Også mamma, pappa, tante, onkel, en venn, oldefar eller oldemor er velkommen!)

Vi møtes ved parkeringsplassen på Skar som er endeholdeplass for 51-bussen. Turleder står i rød vest og tar imot dere. Vi går samlet inn i leiren hvor Snekker Andersen ønsker velkommen og tar oss med til verkstedet sitt. Andersen og dugnadsgjengen hans har gjort i stand fine emner av tre så vi kan lage våre egne fuglekasser.

Dugnadsgjengen på Skar har ansvar for å kløyve og kjøre ut ved til alle Markahyttene til DNT. Kanskje noen av besteforeldrene vil høre mer om dette prosjektet?

Ved "Varmestua" blir det servering av kaffe og saft, og vi steker lapper på steketakke.

Ellers blir det leker og aktiviteter på uteområdet.

Fellesturen avsluttes kl. 14.00 slik at de som ønsker, kan ta bussen hjem fra Skar kl. 14.17. De som har mer tid og overskudd, kan legge turen oppom vakre Øyungen (ca. 2 km på grusvei).  

Pris 

Turen er gratis.Med dere må melde der på i forkant av turen. Se rød "Meld deg på"-knapp til høyre.

Dette er en enkel tur. Vi går bare noen hundre meter. Aktivitetene er tilpasset barn i alderen 2-8 år både med tanke på innhold og sikkerhet.

Oppmøte og avslutning

Vi møtes på parkeringsplassen på Skar i Maridalen søndag kl. 11.15 (når bussen kommer). Her vil det stå turledere med røde DNT-vester. Avslutning inne i leiren kl. 14.00. Buss (til Nydalen) går kl. 14.17. 

Adkomst

Med kollektivtransport: Buss 54 fra Jernbanetorget til Godals vei og videre med Buss 51 til Skar i Maridalen. 

Med bil: Ta av fra Ring 3 og kjør Maridalsveien til endes. Her er det stor parkeringsplass uten p-avgift. 

Mat/utstyr

  • klær og sko tilpasset været, vi satser på å være ute det meste av tida
  • drikkeflaske med vann
  • nistepakke
  • sitteplate  

Smittevern

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. 

Generelle smittevernråd som gjelder for alle  

Kart

Turkart Nordmarka Øst 1:25 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken

Turen arrangeres av DNT Oslo og Omegn som er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her

Mer informasjon

Kontakt vår Turinfo dersom du har spørsmål angående turen. Telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00. 

Følg oss på Facebook

Kategori: Nærmiljø

Førjulsdag på Skar leir (2-8 år)

Kom i julestemning med en hyggelig førjulsdag på Skar. Her blir det julegrøt, nissespikking, julefortellinger, juleaktiviteter, aking og mye moro. Lyst til å bli med? Ta med hele familien til Skar ...

Kontaktinformasjon: