Påskeferiedag med krim og mysterier på Gressholmen (4-8 år)

Fellestur

Dato
12. april kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Maridalen, Skar, Besteforeldretur, Generasjonstur, Aktivitetsdag, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turkode
DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Påskemoro for barn og voksne midt ute i Oslofjorden. Tirsdag i påskeferien byr DNT-hyttene “Styrbord og Babord” på krim og mysterier, jakt og kreative kreasjoner. Tør dere å reise med båten fra Aker Brygge til Gressholmen? Det ryktes jo om harer, bortkommende votter og en usynlig mann. Grøss! Dette kan bli altfor spennende. Vi serverer varm mat fra grillen og noe i koppen. Bli med på DNT senior og Barnas turlag sin "Generasjonstur" til Gressholmen!

For barn fra 4-8 år i følge med besteforeldre.

(Også mamma, pappa, tante, onkel, en venn, oldefar eller oldemor er velkommen!)

Vi møtes på Gressholmen! Der vil en turleder med rød T-vest møte dere. Båten til Gressholmen går fra Aker Brygge, plattform E. Vær ute i god tid, båten B1 til Øyene går presis  kl. 11! Fra kaja på Gressholmen går samlet over mot hyttene "Styrbord og Babor".

Pris 

Turen er gratis! Men dere må melde dere på i forkant.

Dette er en enkel tur. Vi går bare noen hundre meter. Aktivitetene er tilpasset barn i alderen 4-8 år både med tanke på innhold og sikkerhet.

Oppmøte og avslutning

Vi møtes på Gressholmen kl. 11.30 (når båten kommer). Her vil det stå turledere med røde T-vester. Avslutning på hyttene kl. 14.30. Båten tilbake til Aker Brygge går kl. 15.18. 

Adkomst

Med kollektivtransport: Se #Ruter sin reiseplanlegger for best mulig reisevei.

Med bil: Her må dere finne en egnet P-plass etter eget ønske, båten går fra Aker Brygge, plattform E.

Mat/utstyr

  • Klær og sko tilpasset været, vi satser på å være en del ute. Vi kommer også til å ha noen aktivietter inne denne dagen.
  • Drikkeflaske med vann
  • Nistepakke 
  • Sitteplate  

Det vil være registrering ved oppmøte (hyttene)!

Smitteverntiltak

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

DNT Oslo og Omegn

DNT Oslo og Omegn arrangerer turer i skog og mark hele året. Se vårt aktivitetstilbud her! Mange av våre turer er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre turvenner, dra på tur med andre og være sosial. Bli medlem i DNT

Mer informasjon

Kontakt vårt Infosenter eller kom innom et av våre Tursenter dersom du har spørsmål om turen, kart eller om utstyr. Telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 15.30. E-post: info.oslo@dnt.no

Kategori: Nærmiljø

Kontaktinformasjon: