Avlyst Trilletur til Øyungen og Fagervann

Fellestur

Dato
12. mai kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Nordmarka, Øyungen, Fagervann, Skar
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Øyungen og Fagervann er to nydelige vann sør-øst i Nordmarka som er populære turmål og teltsteder.

***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på

Denne dagen legger vi opp til to turer, begge starter på Skar, men den ene går grusveien på østsiden av Skarselva opp til Øyungen, og den andre går på blåsti opp til Fagervann. Til Fagervann må man da ha barnet i bæremeis eller sjal. Ned igjen fra Øyungen kan vi gå grusveien på vestsiden av elva. Begge turene er ca. 5 km t/r. Vel tilbake på Skar besøker vi varmestua til dugnadsgjengen «Vedgruppa» i DNT, og tar matpausen der. Husk matpakke og drikke.

Oppmøte: Parkeringsplassen på Skar kl. 10.30.

Kommunikasjon: Bussen går sjelden og tar ikke mange vogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Øyungen og Fagervann

Øyungen og Fagervann er to nydelige vann sør-øst i Nordmarka som er populære turmål og teltsteder. ***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde ...

Kontaktinformasjon: