Avlyst Halloweenfeiring på Nedre Gupu

Fellestur

Fra dato
31. oktober kl. 17:00
Til dato
1. november
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Halloween, Grøssoggru
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Flyttet til Burudvann

Tør du gå inn i skogen denne kvelden? I mørket suser vinden i trærne - kanskje ser du skumle skygger? Dere går selv inn fra Franskleiv. En småskummel type viser vei mot refleks-løypa. Dere bruker lommelykt og finner selv veien den 1 km lange stien fra Franskleiv til Nedre Gupu. Vel fremme blir det (u)hyggelig rundt bålet ved gapahukene. Tør du banke på i spøkelseshuset, eller smake på hekse-drikken? Dere tar selv med det dere griller. Velkommen til vår halloweenfeiring i skogen.

Passer best for: De som tør! Men ta med en voksen som ikke er skvetten.

Start: P-plass på Franskleiv kl. 17.00-18.00, ut fra hvor mørkt dere vil ha det. Dere går selv på sti inn til Nedre Gupu (mulig å trille langs veien, men det er lengre og umerket). Monsteret i spøkelseshuset går og legger seg kl. 19.30 og da tar vi også inn refleksløypa. Bålplassene og faklene brenner utover kvelden tilfelle flere skal overnatte eller ønsker å bli lenger utover kvelden.

 

Uteovernatting: Vil du bli med oss å ta en natt i naturen på årets skumleste natt? Lavvoen er vedfyret og har myke reinsdyrskinn, og vi har booket den til dagen etter. Man kan også sove i gapahukene eller eget telt. Etter ca. kl. 20 har vi også tilgang på huset til stell mv. Våre turledere er erfarne “uteovernattere”. Ta selv med mat til kvelds og frokost.

 

Bærum Turlags aktiviteter følger Korona-regler: Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene og løpende oppdaterer. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Begrenset deltakelse: Det er ingen anledning til deltakelse for personer som er smittet av korora, er i karantene/hjemmeisolering, eller som har molde symptomer på luftveisinfeksjon herunder feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmentilstand (NB, mange personer er plaget med allergi og vil ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares før deltakelse er aktuell). Alle må følge retningslinjer fra arrangør eller forlate arrangementet.

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding. Dette fortsetter sannsynligvis utover høsten.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Halloweenfeiring på Nedre Gupu

Tør du gå inn i skogen denne kvelden? I mørket suser vinden i trærne - kanskje ser du skumle skygger? Dere går selv inn fra Franskleiv. En småskummel type viser vei mot ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Signe Riemer-Sørensen
  • Ann Charlotte Valheim
  • Miriam Hagge