Avlyst Påskeferiedag på Friluftshuset

Arrangement

Dato
6. april 2020 kl. 10:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Barn, Buldring, Frilufthuset, Gratis, Barnefamilie
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Friluftshuset Sørenga
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Barnas Turlag inviterer til en gratis påskeferiedag for alle på Frilufthuset, Sørenga! Her blir det ferieaktiviteter for store og små. Vi holder buldrerommet åpent for de som vil prøve seg i buldreveggen, og det blir lagt til rette for lek og spill i Bystua.

For barn i alle aldre med voksenfølge

Vi holder Bystua og buldrerommet åpent fra kl 10.00. I Bystua blir det mulighet for å møte andre barnefamilier, spille spill, tegne og leke. Det blir også lett servering av snacks, slik at energien er på topp. I buldrerommet kan små og store boltre seg i veggen. Buldring er klatring i en lav klatrevegg hvor man ikke trenger tau eller sikring. Om man faller, lander man på en myk tjukkas. Buldring er god oppvarming for klatring, men også bra teknikktrening og for testing av klatretak. Buldring egner seg for barn fra fire år og oppover, ungdom og voksne.

Vi vil også benytte oss av uteområdet, og setter opp en natursti i området rundt Friluftshuset. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle så lenge det er plass. Velkommen til store og små!

 

Adkomst

Kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroen ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.
Med bil: Ta rv. 162 sørover, sving til høyre ved Sørengkaia. Det er betalingsparkering i P-huset på Sørenga.

Utstyr

Ta på behagelige klær og joggesko/klatresko, dersom du har lyst til å buldre. Barna kan få utdelt klatresko av oss. 

Sikkerhet

Foreldre har ansvar for sine barn og alle barn må ha voksenfølge. Ved buldring, pass på at barnet ikke beveger seg i fallsonen til de som klatrer i veggen. Stå gjerne bak barnet ditt og sørg for at barnet får et fint fall på tjukkasen. 

Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

For mer informasjon

Kontakt DNT Oslo og omegn på tlf. 22 82 28 00 eller info@dntoslo.no