Bergsprekken og Isslottet

Arrangement

Dato
1. februar kl. 17:00 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen,
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, Barnas Turlag Bærum , Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet (se kart)
Turkode
Barnas Turlag i Bærum
Dette arrangementet er over!

AVLYSTbli gjerne med til Nedre Gupu i stedet!

Visste du at det fantes et isslott innerst i sydenden av Østernvann? I år varmer vi opp til vinterens Kom deg ut dagen på Østernvann ved den karakteristiske Bergsprekken på nordsiden av Østernvann. Vi rigger en camp og tenner bål og håper dere tar turen innom for å gå natursti og se det vakre naturen kan skape når vi tenner lyset i Bergsprekken og Isslottet. Vi har bålet klart kl. 17.00-18:30 på Bergsprekken og dere velger selv om dere vil gå inn fra Skytterkollen, Østernvannsvingen eller Fossum. Husk hovedlykt da det er ganske mørkt på det tidspunkt.

Aktiviteter kl. 17:00-18:30

  • Fakler og natursti i Bergsprekken med morsomme spørsmål for barn. Premie til de som deltar.
  • Lys i isslottet
  • Bål
  • Hengekøyer

Passer for: Absloutt alle :-)

Vi tar forbehold om endringer i vær, føre og snø/isforholdene rundt Østervann. Følg med på våre hjemmesider frem mot Kom deg ut-dagen. Vi gir også info på vårt nyhetsbrev om ev. endringer.

Natt i naturen? Vi har eget arrangement for de som ønsker å prøve seg på uteovernatting og familie-camp på søndagen for de som ønsker en dagstur.

Bergsprekken og Isslottet

AVLYST, bli gjerne med til Nedre Gupu i stedet! Visste du at det fantes et isslott innerst i sydenden av Østernvann? I år varmer vi opp til vinterens Kom deg ut dagen på ...