Trilletur til Ullevålsseter

Fellestur

Dato
22. januar kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Nordmarka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ullevålsseter i Nordmarka er et tilgjengelig turmål med barn. Dagens tur går fra Hammeren i fint driv opp til den trivelig hytta. 

Vi starter ved Hammeren og triller langs Skjersjøelva opp til Skjersjøen og videre til Ullevålseter. Det er fin skogsbilvei, men en del stigning. Veien brøytes hele året, men dobbeltsjekk med hytta dersom det har vært stort snøfall. Den siste bakken er bratt, men vi kommer oss opp! Åpen kafé med stort utvalg. Ca. 9 km t/r.

Oppmøte: Hammeren busstopp i Maridalen kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane til Nydalen. Videre med buss 51 til Hammeren. Bussen går sjelden og tar ikke mange vogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

Parkering: Ved Hammeren busstopp

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Ullevålsseter

Ullevålsseter i Nordmarka er et tilgjengelig turmål med barn. Dagens tur går fra Hammeren i fint driv opp til den trivelig hytta.  Vi starter ved Hammeren og triller langs Skjersjøelva ...

Kontaktinformasjon: