Trilletur til Kobberhaughytta

Fellestur

Dato
15. januar kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Nordmarka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Kobberhaughytta
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kobberhaughytta er DNT Oslo og Omegns storstue i Marka. Og den er nettopp gjenåpnet etter omfattende oppgradering. Hytta ligger høyt og fint til, og det er panoramautsikt utover Sørkedalen og Bærumsmarka.

Turen starter ved Sørkedalen skole. Vi triller på skogsbilvei som brøytes hele året, men dobbeltsjekk med hytta dersom det har vært stort snøfall. Det er en del stigning, så vi får god trening. På Kobberhaughytta, DNT Oslo og Omegns eneste betjente hytte i Nordmarka, venter åpen kafé og peiskos. Ca. 10 km t/r.

Oppmøte: Utfartsparkeringen bak Sørkedalen skole kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 41 fra Røa til Sørkedalen skole. N.B. Bussen tar ikke mange barnevogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn".

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Kobberhaughytta

Kobberhaughytta er DNT Oslo og Omegns storstue i Marka. Og den er nettopp gjenåpnet etter omfattende oppgradering. Hytta ligger høyt og fint til, og det er panoramautsikt utover Sørkedalen og ...

Kontaktinformasjon: