Eventyryoga for besteforeldre og barnebarn (6-10 år)

Arrangement

Dato
17. februar kl. 10:00 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Seniorer
Turtyper
Arrangement, , Barn, Yoga, Generasjonstur, Frilufthuset, Gratis
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Friluftshuset Sørenga
Dette arrangementet er over!

Det var en gang en vinterferie hvor besteforeldre og barnebarn hadde lyst til å oppleve noe nytt sammen. Barnas Turlag inviterer til gratis eventyryoga for besteforeldre og barnebarn (6-10 år) på Friluftshuset!

Eventyryoga er en barnevennlig form for yoga som bruker eventyr som ramme. Det er morsomt og kreativt, samtidig som man får en pust i bakken. Vi oppfordrer besteforeldre og barnebarn til å delta sammen.

Vi holder også buldrerommet åpent, så store og små kan boltre seg i veggen. Buldring er klatring i en lav klatrevegg hvor man ikke trenger tau eller sikring. Om man faller, lander man på en myk tjukkas. Buldring egner seg for barn fra fire år og oppover.

I Bystua vil det bli servert saft og kaffe etter yogaen. 

Yogaen blir ledet av Jeanette Olsen fra Gnist Yoga. Hun har undervist yoga på Friluftshuset i to år og har kurs i MediYoga Kidz og traumesensitiv yoga. 

Program:

Aldersgruppe: Barn 6-10 år med besteforeldre.               

Tid: Arrangementet varer fra kl. 10-12. Yogaen varer i 30 minutter. Det blir satt opp to sesjoner med eventyryoga: kl. 10.30 og kl. 11.15.

Sted: Innendørs i Bystua på Friluftshuset, Sørenga. 

Pris: Gratis, men krever påmelding.

Utstyr: Det anbefales å ha på myke og bevegelige klær.

Velkommen til store og små!

Adkomst

Kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroen ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.
Med bil: Ta rv. 162 sørover, sving til høyre ved Sørengkaia. Det er betalingsparkering i P-huset på Sørenga.

Sikkerhet

Voksne har ansvar for sine barn og alle barn må ha voksenfølge. Ved buldring, pass på at barnet ikke beveger seg i fallsonen til de som klatrer i veggen. Stå gjerne bak barnet ditt og sørg for at barnet får et fint fall på tjukkasen. 

Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

For mer informasjon

For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på Gnist Yoga eller hei@gnistyoga.no

For spørsmål om påmelding, kontakt DNT Oslo og omegn på tlf. 22 82 28 00 eller info@dntoslo.no