Avlyst Eventyrdag på Breivoll Gård (4-8 år)

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. (pga korona)

Innerst i Bunnefjorden ligger idylliske Breivoll Gård. Med store grøntområder og nærhet til sjøen, er dette et eldorao for friluftsliv og lek. Barnas Turlag inviterer til "Besteforeldretur" med historisk sus. Vi henter fram aktivteteter og leker fra den gang bestemor og bestefar var barn.   

For barn fra 4-8 år i følge med besteforeldre.

Vi møtes på gårdsplassen på Breivoll Gård. Her står turledere i røde vester og tar imot dere. Det blir mange forskjellige aktiviteter, noen gjør vi i fellesskap og andre individuelt.

Det blir blant annet:

  • Gamle sangleker
  • Eventyrstund
  • Støvelkasting
  • Fiskesprett i sjøkanten
  • Vi lager sprettert 
  • Vi kaster på stikka med gamle femøringer

Når sulten melder seg, blir det byggrynsgrøt på bålpanne, og så spiser sammen. Vi serverer saft og kaffe. 

Det blir også mulighet til å gå naturstien, og alle som fullfører, får en liten premie.

Turen avsluttes kl. 14.00 slik at man kan rekke bussen fra Nesset kl. 14.21. 

Pris 

Turen er gratis.

Dette er en enkel tur. Vi går bare noen hundre meter. Aktivitetene er tilpasset barn i alderen 4-8 år både med tanke på innhold og sikkerhet.

Oppmøte og avslutning

Vi møtes på Breivoll Gård kl. 11.00. Her vil det stå turledere med røde DNT-vester. Avslutning kl. 14.00. Buss fra Nesset går kl. 14.21. 

Adkomst

Med kollektivtransport: Buss 505 fra Bjørvika kl. 09.58, ankommer Nesset kl. 10.30. Det er ca. 1 km å gå langs grusvei inn til Breivoll Gård.  

Med bil: Kjør E18 eller E 6 sørover fra Oslo og ta av mot Vinterbro/Nesodden. Følg rv. 156 til Nesset og ta til høyre inn Breivollveien. Følg denne til enden, ca 1 km. Her er det stor parkeringsplass uten p-avgift.  

Mat/utstyr

  • klær og sko tilpasset været, vi satser på å være ute det meste av tida
  • drikkeflaske med vann
  • nistepakke i tilfelle grøten går fort unna
  • sitteplate  

Kart

Turkart Oslofjorden 1:25 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken

Turen arrangeres av DNT Oslo og Omegn som er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her

Mer informasjon

Kontakt vår Turinfo dersom du har spørsmål angående turen. Telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00. E-post: turinfo@dntoslo.no

Følg oss på Facebook

Kategori: Nærmiljø

Eventyrdag på Breivoll Gård (4-8 år)

Innerst i Bunnefjorden ligger idylliske Breivoll Gård. Med store grøntområder og nærhet til sjøen, er dette et eldorao for friluftsliv og lek. Barnas Turlag inviterer til "Besteforeldretur" med historisk sus. ...

Kontaktinformasjon: