Trilletur til Bogstad Gård

Fellestur

Dato
30. oktober 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Babytur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I herskapelige omgivelser i Sørkedalen.  

Turen starter på en fin gangvei på baksiden av Bogstad Camping. Vi går i retning Sørkedalen og er snart inne i skogen. Her fortsetter vi forbi røde hus, jorder og åpent landskap og forbi Skuggen Gårdstun. Ved Strømsbråtan snur vi og går ned til Bogstad Gård, som er en gammel herskapsgård med dyr, vakkert beliggende ved Bogstadvannet. Vi spiser lunsj på Café Gevinnen. Det er ca. 4 km til Bogstad Gård og ca. 1,5 km tilbake til buss/parkering.

Oppmøte: Kl. 10.30 ved Kiwi på Bogstad Camping.

Off.kom.: Buss 32 til Bogstad Camping. Evt. T-bane 2 til Røa og buss 32 derfra til Bogstad Camping.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Team Nærfriluftsliv om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Bogstad Gård

I herskapelige omgivelser i Sørkedalen.   Turen starter på en fin gangvei på baksiden av Bogstad Camping. Vi går i retning Sørkedalen og er snart inne i skogen. Her fortsetter vi ...

Kontaktinformasjon: