Inspirasjonsforedrag med Villmarksbarna

Arrangement

Dato
16. mars kl. 11:00 - 12:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Gratis, Barnefamilier, Friluftshuset
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Villmarksbarna kommer til Friluftshuset! Kom og bli inspirert av deres bilder, filmsnutter og fortellinger! 

I serien Villmarksbarna som gikk på NRK Super i fire sesonger, ble vi kjent med Narve, Runa, Ida, Guro og foreldrene Inger og Lars. Vi kunne følge dem på spennende kano- og fisketurer og overnattinger i telt og snøhule. De har reist langt av gårde, møtt bjørn i Alaska og isbjørn på Svalbard og badet sammen med hvaler!

Lørdag 16. mars kommer Narve (10), Runa (13) og foreldrene til Oslo. Vi inviterer til et inspirerende foredrag på Friluftshuset, hvor de viser bilder, filmsnutter og forteller fra sine mange turer og ekspedisjoner. Gjennom deres fortellinger får dere inspirasjon og kunnskap om natur og friluftsliv - og gode tips til egne turer. 

Familien bor i Alta og bruker så mye tid de kan ute i naturen. - Vi har lyst til å skape turglede og turlyst og vise hvordan man kan få mer friluftsliv inn i hverdagen, sier pappa Lars. Selv om mange av turene har vært "tøffe ekspedisjoner", ønsker de også å slå et slag for det enkle og nære friluftslivet. Det trenger ikke være ekstremt for at det skal bli minnerike opplevelser. En telttur i nærområdet eller en enkel middag ute er også verdifullt friluftsliv. Samtdig mener Inger og Lars at barn kan være med på mye mer enn voksne faktisk tror. - Det er ofte ikke barna det står på, men de voksne som ikke tør, smiler de.

Villmarksbarna ble kåret til Årests villmarking i 2015, og NRK-serien fikk Barnevaktens pris for beste familieprogram i 2014.

Boka Villmarksbarna på eventyr ble utgitt på Gyldendal i 2018 og inneholder flotte bilder og historier fra familien Wallem Krempings eventyrlige turliv. Boka kan du få kjøpt og signert etter foredraget.

Åpent arrangement, de første 60 får plass.

Når

Lørdag 16. mars kl 11.00 - 12.30

Hvor

Friluftshuset, Sørengkaia 122, Oslo

Adkomst

Reis kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroa ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.

Arrangementet er gratis. Vi serverer te & kaffe.

Bulderommet vil være åpent mens foredraget pågår, så de barna som ønsker det, kan få prøve seg i buldreveggen. Det vil være buldreinstruktør til stede som kan hjelpe/se etter barna.

Bli med Villmarksbarna på tur?

Dersom dere har lyst til å se mer til Villmarksbarna, kan dere bli med på Barns Turlag Oslo Sør sitt arrangement Utetid med Villmarksbarna samme dag, altså lørdag 16. mars kl 14.00.

Les mer her

 

Frivillig i DNT

Kanskje du har lyst til å jobbe som frivillig? Vi trenger flere turledere og aktivitetsledere og har et spennende kursprogram for dem som er interessert.

Følg oss på Facebook 

Kategori: Nærmiljø

 

Inspirasjonsforedrag med Villmarksbarna

Villmarksbarna kommer til Friluftshuset! Kom og bli inspirert av deres bilder, filmsnutter og fortellinger!  I serien Villmarksbarna som gikk på NRK Super i fire sesonger, ble vi kjent med Narve, Runa, Ida, Guro og ...

Kontaktinformasjon: