Lek deg sprek i Gamlebyen

Fellestur

Dato
23. april 2019 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Furuset, Leik
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du mellom 7 og 12 år? Vi har mange morsomme og spennende aktiviteter du kan være med på som natursti, lage mat på bål, refleksorientering med hodelykt og tautrekking. Oppmøte er på tirsdager i skolegården til Gamlebyen skole kl. 17.30. Ta på klær som egner seg for lek og moro. Gode sko på bena er lurt og klær som er tilpasset vær og årstid. Vi holder koken uansett vær og føre og avslutter før kl. 19.00. Tilbudet er helt gratis, krever ingen påmelding og foregår hele året utenom skolens ferier.

Foreldre oppfordres til å bli med!

Vi inviterer foreldre og barn til felles utelek for å inspirere til økt aktivitet og bruk av naturen i bynære områder. Velkommen, her er det plass til alle!

Tilbudet gjennomføres med støtte fra Extrastiftelsen og Oslo kommune. Takk til Gamlebyen sport og fritid, Forandringshuset Grønland og Gamlebyen skole for godt og i samarbeid. 

Lek deg sprek i Gamlebyen

Er du mellom 7 og 12 år? Vi har mange morsomme og spennende aktiviteter du kan være med på som natursti, lage mat på bål, refleksorientering med hodelykt og tautrekking. Oppmøte ...