Trilletur til Kobberhaughytta

Fellestur

Dato
16. januar kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Nordmarka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Kobberhaughytta
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

N.B 14.1.2019: Kobberhaughytta er for tiden stengt på hverdager, så det blir desverre ikke noe innendørs peiskos og servering. Vi legger heller ikke opp til båltenning. Men selvbetjeningshytta er åpen, og der kan dere få kjøpt brus og diverse kioskvarer. Ta med niste og noe varmt å drikke.

Det er mye byggearbeider ved hytta, så litt rotete i tunet, men det er en flott tur opp hit og fantastisk utsikt.

Kobberhaughytta er DNT Oslo og Omegns storstue i Marka. Hytta ligger høyt og fint til, og det er panoramautsikt utover Sørkedalen og Bærumsmarka.

Turen starter ved Sørkedalen skole. Vi triller på god trillevei hele veien opp. Det er en del stigning, så vi får god trening. På Kobberhaugen, DNT Oslo og Omegns betjente hytte i Nordmarka, venter åpen kafe og peiskos. OBS! Åpen kafé er avhengig av snøforholdene. Er det ikke snø, må dere ta med godt med klær, egen mat og varm drikke på termos. Da tenner vi bål ved gapahuken. Ca. 10 km t/r.

Oppmøte: Utfartsparkeringen bak Sørkedalen skole kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 41 fra Røa til Sørkedalen skole. Ta til høyre rett etter skolen og følg veien videre ca. 300 meter til du har krysset elva.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn".

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Kobberhaughytta

N.B 14.1.2019: Kobberhaughytta er for tiden stengt på hverdager, så det blir desverre ikke noe innendørs peiskos og servering. Vi legger heller ikke opp til båltenning. Men selvbetjeningshytta er åpen, og der kan dere ...

Kontaktinformasjon: