Familietur til Hovdehytta

Dette arrangementet er over!

Familietur til Hovdehytta

Flott tur, som passer for barn og voksne. Hovdehytta er en av tre DNT hytter i Asker. Hovdehytta er også et "topp er toppers" topp, så her kan du skrive deg inn i boka og registrere deg i Appen DNT Sjekk Ut.

Nedenfor Solli gård er det en stor utfartsparkering. Derfra er det 0,8 km på vei forbi gården, her er det bratt stigning. Ovenfor gården slakker terrenget ut og man går 1,7 km på sti forbi Vestlia (Skiforeningens hytte), deretter sørover mot sørenden av Furuåsen, der Hovdehytta ligger. 

På toppen/fra Hovdehytta er det fantastisk utsikt. Her kan du hvis været er bra se langt ut i Oslofjorden og hele fem fylker.

Det finnes noen bord og krakker ved hytta, men lurt å ta med sitteunderlag. Forhåpentligvis kan vi nyte lunsj i flott høstvær og utsikt. Vi tenner bål og det blir mulighet til å grille pølser eller for eksempel ostesmørbrød. Alle tar med mat selv, og kanskje har vi med noe ekstra godt å grille på bålet!

Lengde: 2,3 km en vei

Tid: Søndag 13. oktober kl 11.00-14.00

Utgangspunkt: Solli utfartsparkering i enden av Solliveien (Solliveien starter fra rundkjøringen i Semsveien nedenfor Sem. Fra rundkjøringen er det ca 5,6 km opp til Solli) 

 

 

Vel møtt!

 

Kart:

https://www.ut.no/kart/?lat=59.8464676028078&lng=10.3410277416312&zoom=15&ao=2.9034

 

Familietur til Hovdehytta

Familietur til Hovdehytta Flott tur, som passer for barn og voksne. Hovdehytta er en av tre DNT hytter i Asker. Hovdehytta er også et "topp er toppers" topp, så her ...

Kontaktinformasjon: